Eclips Rolgordijnen

Eclips rolgordijnen, ook wel bekent als duo rolgordijnen, bieden een optimale combinatie van stijl en functionaliteit.

Duo Rolgordijnen: Transparante en dichte banen Duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Met deze raamdecoratie kan prachtig gespeeld worden met de lichtinval.

 

Eclipse met Accumotor

Het SUNWAY® Eclips rolgordijn wordt standaard geleverd met metalen designsteunen met grijze, witte of zwarte accenten en een design onderlat. De comfortabele bediening van deze raamdecoratie gaat via een metalen ketting.

Kindvriendelijke modellen 

Vanaf 1 april 2014 levert SUNWAY® al haar producten volgens de Europese norm voor kindveilige zonwering. De motorbediening in deze collectie voldoet dan ook aan deze norm. Met één druk op de knop kunnen de duo rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden.

Een 24 Volt motor met slow start en slow stop bediening. SUNWAY® biedt twee typen motoren: Een accumotor die eenvoudig in gebruik is en makkelijk oplaadbaar door middel van de adapter of een zonnepaneel. Met één druk op de knop kunnen de Eclips rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden.

Materialen /Stoffen 

De Eclips rolgordijnstoffen zijn van polyester. U kunt kiezen uit smalle banen of brede banen, structuur of effen stof in mooie natureltinten.

Duo rolgordijnen op maat

Onze duo rolgordijnen worden met de grootste zorg op maat gemaakt. Een dealer zal bij u langskomen om de maten op een juiste manier te meten zodat we zeker kunnen zijn van een prachtig resultaat.

Eclips rolgordijnen met motorbediening

SUNWAY® biedt twee typen motoren: Een 24 Volt motor met slow start en slow stop bediening. Een accumotor die eenvoudig in gebruik is en makkelijk oplaadbaar door middel van de adapter of een zonnepaneel. Met één druk op de knop kunnen de Eclips rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden.

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?