Horizontale Jaloezieën

DeSUNWAY® horizontale jaloezieën collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën. Horizontale lamellen van aluminium SUNWAY® biedt horizontale jaloezieën in alle kleuren van de regenboog.

Trendkleuren als Denimblauw, vergrijsd groen of mosterdgeel passen moeiteloos in de moderne interieurtrends. Metallics in zilver, koper en goud zijn goed vertegenwoordigd, evenals pastels en knalkleuren voor kinderkamers.

Daarnaast is er een groot aanbod naturelkleuren, van sneeuwwit tot steenkoolzwart en alle tinten daartussen in.

Uni’s en specials

De collectie biedt een serie uni jaloezieën en een serie specials. De uni-lamellen hebben een matte, zijdematte of glanzende finish. De specials hebben bijzondere structuren of bijzonder finishes, zoals geborsteld aluminium of een sprankelende finish, voor een beetje glamour.

Lamelbreedtes

SUNWAY® biedt 4 lamelbreedtes: 16 mm, elegant en subtiel 25 mm, tijdloos mooi 50 mm, in combinatie met ladderband een echte designklassieker 70 mm, voor een robuuste uitstraling

De collectie biedt bijpassend ladderkoord en een serie ladderbanden in fraaie uni kleuren of met dessin. Ladderband is leverbaar in 3 breedtes: 10 mm, 25 mm en 38 mm. 10 mm ladderband is uniek en geeft uw jaloezie een exclusieve look.

Modellen voor geavanceerde daglichtregulering

De mogelijkheden in daglichtregulering zijn groot met horizontale jaloezieën. Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model. Horizontale jaloezieën zijn goed toepasbaar in bijzondere ramen als dakramen of ramen met een schuine zijde.

Standaard jaloezie

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën. De standaard jaloezie wordt opgetrokken en neergelaten met koordbediening. De lamellen worden geopend en gesloten met een aluminium bedieningsstang (16 mm/25 mm) of tuimelkoord (50 mm/70 mm)

Mogelijkheden Jaloezieën

Design jaloezie

De SUNWAY® Design jaloezie is een uniek model met een strakke, moderne look. De design elementen bestaan uit een aluminium koof, aluminium design onderlat en bijpassende aluminium tuimelstang.

Design jalzoezie

TruFit® jaloezie (16 mm en 25 mm) De TruFit® jaloezie kan direct op het glas gemonteerd worden, zonder boren of schroeven. Dit is handig in gevallen waar niet in het kozijn geboord mag worden of bij draai-kiep ramen (tot 15°).

Frontfix jaloezie (16 mm en 25 mm)

Dit model is geschikt voor inbouw tussen glaslatten, op deuren en (draai-kiep) ramen tot 15° positie. Deze jaloezie is mooi afgewerkt met een cassette.

Frontfix jaloezie Dakraam jaloezie (25 mm)

De dakraam jaloezie met cassettesysteem wordt gemonteerd op het draaiende raamdeel van dakramen met een maximale hellingshoek van 45°. De dakraam jaloezie is geschikt voor de meeste dakramen zoals o.a. Velux® en Fakro®.

Megaview™ (25 mm)

De Megaview™ sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar door gepatenteerde techniek onstaat bij het openen een extra grote doorkijk zoals bij de 50 mm jaloezie.

Duoview (25 mm)

Bij de Duoview is het mogelijk het onderste deel te sluiten en het bovenste deel te openen (of andersom). Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een computerwerkplek aan het raam, zodat het direct hinderlijk zonlicht niet op de werkplek schijnt. Ook zeer geschikt voor slaapkamers. U kunt optimaal profiteren van de lichtinval zonder aan privacy te verliezen.

Duoview horizontale jaloezieën Multicolour

In dit model kunt u kleurwisselingen toepassen binnen één jaloezie door gebruik van 2 of meer (maximaal 5) kleuren lamellen.

Multiview

In dit model kunt u dichte lamellen met geperforeerde lamellen combineren. Hierdoor kunt u ideale zonwering creëren voor werkplekken bij het raam, waarbij het onderste deel directe inval van zonlicht verhinderd en het bovenste deel voldoende licht doorlaat om de ruimte te verlichten.

Bedieningsvormen

Er zijn talloze mogelijkheden in bedieningsvormen. Een greep uit de mogelijkheden:

Eindloos ketting (monocommando)

Met de metalen eindloos ketting kunt u de jaloezie zowel optrekken als tuimelen. Het kettinghuis is voorzien van kindveilige break-away techniek. Bij een trekgewicht groter dan 6 kilo, valt het kettingmechanisme uit de bovenbak. Zo kunnen kinderen niet verstrikt raken in de ketting terwijl ze aan het spelen zijn.

Top down (16 mm en 25 mm)

Praktisch én decoratief, dat is de Top Down bedieningsvorm. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en andersom. Uw SUNWAY® raambekleding kan vrij voor het raam gepositioneerd worden. Dit zorgt voor optimale lichtinval gecombineerd met optimale privacy.

LiteRise (25 mm)

Dit is de meest eenvoudige manier van jaloezie bediening. Door middel van de metalen handgreep kunt u de jaloezie op en neer bewegen, geopend, gesloten of getuimeld.

Elektrisch 24V (16 mm en 25 mm)

De geïntegreerde 24V motor bevindt zich in de bovenbak. Bediening gaat via een schakelaar of een afstandsbediening.

Monocommando (50 mm en 70 mm)

Deze ketting of elektrisch bediende jaloezie wordt uitgevoerd met een bijzondere bovenbak en onderlat met ingeschoven lamel, in de kleur van het lamellenpakket.

Bij Hauwlo Zonweringen slaagt u altijd!.

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?