Houten Jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie.

Wij inspireren u graag met de SUNWAY® houten jaloezieën. Collectie De SUNWAY® houtcollectie 3 houtprogramma’s: Memphis, Boston en Detroit.

Mogelijkheden Jaloezieën

Memphis

De Memphis serie is gemaakt van Abachihout. De 50 en 70 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 300 cm.

Boston

De Boston serie is gemaakt van Basswood. De 35 en 50 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 280 cm.

Detroit

De Detroitserie bestaat uit Foamwood. Detroit is geschikt voor vochtige ruimtes.

FSC® keurmerk

De gehele Memphis collectie is gemaakt van FSC® hout en gecertificeerd met nummer SCS-COC-002689.

Kleuren en finishes

De Memphis serie biedt maar liefst 160 kleuren: veel witte en vergrijsde tinten met daarnaast zachte pastelkleuren. De hele serie is leverbaar met een zijdeglans, matte en hoogglans finish. Daarnaast is er een gebeitste serie, met bijzondere kwaliteiten. Ook de Boston serie bevat fraaie gelakte en gebeitste tinten. De Detroitserie bestaat uit 6 populaire kleuren als wit, grijs en zwart.

Lamelbreedtes

Houten lamellen zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 35 mm, tijdloos en klassiek 50 mm, mooi in ieder interieur 70 mm, voor een robuuste uitstraling. Dit is een prachtig alternatief voor een shutter Modellen en opties Houten jaloezieën bieden veel opties:

Ladderkoord of ladderband in verschillende kleuren en breedtes (10 mm, 25mm en 38 mm) Gesloten bovenbak of de fraaie open retro-variant Bedieningsopties als koord- of elektrische bediening Detroit serie, geschikt voor vochtige ruimtes Woodweave Blinds

Een geheel ander type houten raamdecoratie is de Woodweave blind, een houten optrekgordijn. Woodweave blinds (letterlijk: jaloezieën van geweven hout) zijn zeer decoratief en leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen.

Er zijn 2 modellen

De roll-up: dit model rolt zich op als een rolgordijn. De roman: dit model vouwt zich in segmenten als een vouwgordijn.

Combineren

U kunt de Woodweave blinds raamdecoratie goed combineren met de houten lamellen. Er is een grote overlap met de kleuren van de Memphis houten jaloezie serie: mooie geverfde tinten, met veel witte en vergrijsde tinten als grijsgroen en taupe, aangevuld met een brede range aan natuurlijke beitskleuren. Voor meer mogelijkheden in de kleuren verwijzen wij u naar de DigiStudio.

Hier kunt u eenvoudig verschillende kleuren en types bekijken. Het houten optrekgordijn wordt afgebiesd met een bies in matchende of contrasterende kleur. Gesloten bovenbak

Bij Hauwlo Zonweringen slaagt u altijd!

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?