Hauwlo Zonweringen

Wie zijn wij?

Van harte welkom op onze ‘vernieuwde’ website. Hierin kunt u een impressie krijgen van wie wij zijn, wat wij doen en wat wij voor u zouden kunnen betekenen met betrekking tot het verduisteren ofwel reguleren van de zon om toch op een aangename manier van de zon te kunnen genieten.

Sinds 2000 houden wij ons bezig met het weren van de zon. Van simpele maar doeltreffende, tot aan meer specifieke oplossingen om de zon te weren hebben wij voor de buitenzijde van uw woning.

Ook voor de binnenzijde hebben wij diverse oplossingen van binnenzonwering tot raamdecoratie.

Of u wilt de wespen, vliegen, muggen of ander vliegend ongedierte buiten houden en toch uw woning kunnen ventileren, dan hebben wij vast een passende oplossing voor uw raam of deur in de vorm van insectenwering oftewel insectenhor.

Voor wat betreft de zonweringen is er een grote diversiteit aan systemen om de straling van de zon in de vorm van licht en/of warmte te reguleren.

De invalshoek van de zon met betrekking tot bovenstaande kan medebepalend zijn of een bepaald type zonwering wel of iets minder geschikt is voor een bepaalde situatie.

Zelfs qua bediening is er een grote variatie aan mogelijkheden, van handmatig bedienen tot elektrische bediening al dan niet door een weersafhankelijke automaat, wat dan ook weer tot een energiebesparing zou kunnen leiden, het is vrijwel allemaal mogelijk.

Eerder aspecten nemen wij serieus en komen altijd ter plaatste om te bekijken wat het beste in uw situatie zou passen. Van oriëntatie tot aanschaf en monteren van uw gekozen zonweringsprodukt en service nadien zijn wij er bij betrokken.

Wilt u ook ontzorgt worden met betrekking tot uw zonwering / raamdecoratie / insectenwering..? Bel en maak kennis met onze dienstverlening met betrekking tot bovenstaand.

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?