Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen. Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. SUNWAY® biedt met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

Mogelijkheden Paneelgordijnen

Paneelgordijnen in verschillende transparanties Paneelgordijnen van SUNWAY® zijn te verkrijgen in drie transparanties: transparant, half transparant en dicht. Transparante paneelgordijnen bieden een goede lichtinval en daarnaast kunt u genieten van het uitzicht. Een half transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Het licht wordt mooi gefilterd en er is een aangename mate van privacy. Een dichte stof laat zeer weinig licht door als het paneelgordijn gesloten is en biedt daarom veel privacy.

Creëer uw eigen paneelgordijnen / schuifgordijnen

Er zijn veel mogelijkheden voor de invulling van uw schuifgordijn. Zo kunt u ervoor kiezen om een dichte en transparante stof te combineren. Ook is het mogelijk om een afwijkende kleurbaan in uw schuifgordijn toe te passen. De finishing geeft u door het toevoegen van baleinen van aluminium. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Baleinen geven uw schuifgordijn een strakke design uitstraling.

Design techniek

SUNWAY® paneelgordijnen worden geleverd met een slanke rail en kunnen voorzien worden van een aluminium onderlat en aluminium baleinen. Er zijn verschillende comfortabele bedieningsvormen. De hoogwaardige materialen geven het SUNWAY® paneelgordijn een chique uitstraling.

Room divider

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Behalve als perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, is een paneelgordijn ook zeer goed toepasbaar als room divider. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van uw woonkamer.

Paneelgordijnen rails

Nieuw in de paneelcollectie is het slanke railsysteem. De rail kan geleverd worden met 2 en 3 sporen. Door een combinatie hiervan wordt een 4-, 5- en 6 sporenrail samengesteld.

Bekijk hier een animatiefilm van het nieuwe paneelgordijn railsysteem:

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?