Parametre® Shades

Een 3D lichtgewicht polyester materiaal met uitgestanste patronen, waardoor een unieke structuur ontstaat. Zeer geschikt als roomdivider.

SUNWAY® biedt u een bijzonder type raamdecoratie: Parametre® Shades & Roomdivider. Dit is een bijzonder 3D lichtgewicht materiaal met uitgestanste patronen, waardoor een unieke celstructuur ontstaat. Het patroon zorgt voor een speels effect.

Uitstraling

Parametre® Shades geven uw interieur een bijzondere uitstraling. Het is zeer decoratief en laat u spelen met licht en schaduw, met ruimte en sfeer. Parametre® Shades zijn leverbaar in mooie, tijdloze kleuren. Roomdivider Parametre® Shades zijn ook zeer geschikt voor een toepassing als roomdivider. Denk hierbij aan scheidingen tussen werkplekken op kantoor, maar ook aan het creëren van een afgescheiden werkplek in een woonkamer. De Parametre® Shade biedt u de optimale combinatie van functionaliteit en design.

Combineren

U kunt Parametre® Shades combineren met een Duette® Shade, waardoor u naar eigen behoefte openheid en optimale privacy creëert.

Bedieningsmogelijkheden
Parametre® Shades zijn eenvoudig te bedienen via koord-, ketting- of elektrische bediening. Vanzelfsprekend zijn alle bedieningsvormen kindveilig.

Productdetails

Parametre® shades zijn te verkrijgen in vijf verschillende kleuren: wit, beige, bruin, grijs en zwart. De maximale breedte is 360 cm en de maximale hoogte is 300 cm. Parametre® Shades bestaan uit 100% pes (polyester). Hierdoor is een Parametre® Shade ook toe te passen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of keuken.

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?