Raamdecoratie

Buitenzonwering is de laatste jaren enorm in opmars. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat wat je buiten weert moeilijker naar binnen kan. De kwaliteit die wij verkopen is hoogwaardig, wat inhoud: dubbelwandige profielen, doeken van hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende systemen en kleuren.

Simpel en doeltreffend maar ook fraai vormgegeven zonweringen.

Moeiteloos met de hand te bedienen maar ook door middel van afstandsbediening of zelfs automatisch reagerend op de lichtintensiteit en beveiligd door een afdoende schokdetectie.

Er is veel mogelijk!

Omdat we zelf meten en monteren, kunnen we u een gedegen advies geven!

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Vouwgordijnen

De zeer hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen zijn vooral
bijzonder sfeervol. Deze romantische raambekleding zorgt met haar
decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. De collectie bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, luxe jacquardstoffen, transparante “ In between” stoffen (een goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.
U kunt het vouwgordijn aan de onderzijde laten afwerken met een rechte volant of met een golvende schulprand. Bijna alle vouwgordijnen kunnen gevoerd worden.

De Roman 1 is een vlakhangend vouwgordijn dat u in horizontale segmenten optrekt
De Roman 2 is een vouwgordijn met horizontale opgestikte baleinen, waardoor het vouwgordijn een strakker aanzien krijgt.
De Italian is een vouwgordijn met horizontale baleinen en een speciale segmentverdeling. Neergelaten ontstaat een geplooid effect.

Zonwering op maat?