Rolgordijnen

De collectie rolgordijnen van SUNWAY® is zeer breed. De collectie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en bijzondere structuren.

SUNWAY® rolgordijnen worden op maat gemaakt.

Rolgordijnen: Materialen & Eigenschappen

De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

  • Transparante stoffen filteren het licht mooi en zijn geschikt voor toepassing in een woonkamer. Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers.
  • Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor.
  • Sommige stoffen zijn voorzien van een bijzondere coating. Zo zorgt een Topar® coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen die voorzien zijn van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. Dustblock™ stoffen zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers. 

 

Modellen & Functionaliteit

Deze collectie raamdecoratie biedt een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen functionele eigenschappen en toepassing:

 

Standaard SUNWAY® rolgordijn

De design-techniek van het standaard SUNWAY® rolgordijn is slank en compact. Het standaard rolgordijn wordt geleverd met metalen designsteunen, uitgevoerd in pearlchrome met grijze, witte of zwarte accenten.

Mogelijkheden Rolgordijnen

De comfortabele bediening van deze raamdecoratie wordt gecompleteerd met een metalen ketting. De hoogwaardige materialen zorgen voor een chique uitstraling.

SUNWAY® dakraam rolgordijn

SUNWAY® biedt een rolgordijn-dakraamsysteem voor dakramen zoals Velux® en Fakro. In onze DigiStudio herkent u de stoffen die geschikt zijn voor dit systeem aan het dakraam-symbool.

SUNWAY® LiteRise® rolgordijn

 Het LiteRise® rolgordijn wordt bediend door middel van de onderlat. Hierdoor komen kinderen niet in aanraking met bedieningskettingen.

SUNWAY® Smart® rolgordijn voor draaikiepramen 

Het Smart® rolgordijn zit in een compacte cassette en wordt direct op het raam gemonteerd. Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiepramen of openstaande deuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn. Er zijn twee varianten van het Smart® rolgordijn:

SUNWAY® Smart® rolgordijn Enkel

SUNWAY® Smart® rolgordijn Dubbel

SUNWAY® rolgordijn met motorbediening

Met één druk op de knop kunnen de rolgordijnen bediend worden, waardoor bedieningskettingen overbodig worden. Dit type rolgordijn wordt aangedreven door een accumotor. Een rolgordijn met motorbediening is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: 24 Volt motor met slow start en slow stop bediening. Een accumotor die eenvoudig in gebruik is en makkelijk oplaadbaar door middel van de adapter of een zonnepaneel.

SUNWAY® Combi rolgordijn

Indien er genoeg ruimte is, is het mogelijk om twee rolgordijnen achter elkaar te plaatsen. Zo kan bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie gecreëerd worden met een transparante en een verduisterende stof. Met deze vorm van raamdecoratie heeft u overdag geen inkijk maar wel lichtfiltering, ’s nachts kunt u de kamer verduisteren. Dit is vooral in de zomer, wanneer de dagen lang zijn, zeer praktisch in kinder- en babykamers.

Combineer functionaliteit met creativiteit. Kies bijvoorbeeld voor een rolgordijn met een transparante dessinstof. Overdag heeft u dan een exclusief dessin gordijn voor de ramen en creëert u een prachtige lichtinval.

Combineer dat met een rolgordijn met een bijpassende effen dichte stof en ’s avonds heeft u complete privacy. Er zijn veel combinaties mogelijk.

Kijk voor meer mogelijkheden bij de Multivision stoffen. Daar vindt u stoffen in verschillende kleuren, dessins, stofkwaliteiten en transparanties, die perfect met elkaar matchen.

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?