Terras

Buitenzonwering is de laatste jaren enorm in opmars. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat wat je buiten weert moeilijker naar binnen kan. De kwaliteit die wij verkopen is hoogwaardig, wat inhoud: dubbelwandige profielen, doeken van hoogwaardige kwaliteit.

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende systemen en kleuren.

Simpel en doeltreffend maar ook fraai vormgegeven zonweringen.

Moeiteloos met de hand te bedienen maar ook door middel van afstandsbediening of zelfs automatisch reagerend op de lichtintensiteit en beveiligd door een afdoende schokdetectie.

Er is veel mogelijk!

Omdat we zelf meten en monteren, kunnen we u een gedegen advies geven!

Pergola-zonwering

Bekijk hier ons aanbod

Windscreens

Bekijk hier ons aanbod

Overkapping

Bekijk hier ons aanbod

Overkapping

TERRASOVERKAPPING CAPELLA

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met de terrasoverkapping van SunJoy kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond.

Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
De solide constructie van onze terrasoverkap­pingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en on­derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.

De verwisselbare sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.
De regenwaterafvoer wordt afgedekt met de sierlijst en loopt door de staanders naar beneden.

Zonwering op maat?