Verticale Jaloezieën

U wilt van uw huis uw thuis maken door een persoonlijke sfeer te creëren. Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën.

Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Mogelijkheden Jaloezieën

Hoogwaardige stoffen en materialen

SUNWAY® biedt verticale lamellen van verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof.

De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Textiel

De sfeervolle collectie textiel biedt lamellen in mooie naturel kleuren en in verschillende transparanties. Transparante stoffen filteren het licht mooi. Dichte stoffen zorgen voor optimale privacy wanneer de lamellen gesloten zijn. Technische stoffen zoals screenstoffen zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor toepassing in uw werkhoek of thuiskantoor.

Sommige stoffen zijn voorzien van een speciale coating. Zo zorgt een Topar® coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen die zijn voorzien van Dustblock™ zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen.

Aluminium

Aluminium lamellen komen goed tot hun recht in een strakke inrichting. Dit type lamel biedt veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen. Aluminium lamellen zijn leverbaar in 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.

Kunststof

Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens. Kunststof lamellen zijn leverbaar in 89 mm lamelbreedte.

Toepassing Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn verticale lamellen de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen.

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?