Vouwgordijnen

Met de SUNWAY® vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving. Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond? U bepaalt zelf het zicht naar buiten.

 

 

Mogelijkheden Vouwgordijnen

Vouwgordijnen in diverse stoffen en kleuren

De nieuwe SUNWAY® collectie vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met stoffenproducent Kendix. De collectie van Kendix bestaat uit zeer exclusieve bedrukte, geweven en transparante stoffen.

Voor SUNWAY heeft deze inspirerende samenwerking geresulteerd in een unieke collectie met kwalitatief hoogwaardige stoffen met prachtige dessins. Prachtig is ook de combinatie van een SUNWAY® vouwgordijn met een bijpassend, of juist contrasterend gordijn uit de Kendix gordijncollectie. Qua kleur kunt u bij SUNWAY® kiezen uit een zeer breed palet aan warme en intense kleuren.

Voor een overzicht van onze mogelijkheden – en om zien hoe de SUNWAY® vouwgordijnen eruitzien in uw interieur, verwijzen we u graag naar onze DigiStudio.

Onze modellen en stoffen

SUNWAY® biedt 3 modellen vouwgordijnen, 2 met baleinen aan de voorzijde en één met baleinen aan de achterzijde. U kunt kiezen uit open, half-transparante en dichte vouwgordijnen.

De transparantie van de gekozen stof is in grote mate bepalend voor de lichtinval en de privacy: Transparante stoffen zorgen voor prachtig gefilterd licht.

Dichte stoffen zorgen voor meer privacy in gesloten toestand. Gevoerde vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor de slaapkamer.

Bediening van de vouwgordijnen

De SUNWAY® vouwgordijnen kunnen geleverd worden met ketting- of frontrembediening of met onze nieuwe kindvriendelijke SmartCord® bediening.

Ketting- of frontrembediening

De SUNWAY® vouwgordijnen kunnen geleverd worden met ketting- of frontrembediening of met onze nieuwe kindvriendelijke SmartCord® bediening.

Nieuw: kindvriendelijke vouwgordijnbediening van SmartCord®

Nieuw en innovatief is de SmartCord® bedieningsoptie. De stof hangt hier onder een moderne, zichtbare bovenrail en het vouwgordijn wordt bediend door middel van een intrekbaar koord: vernieuwend, praktisch en bovendien kindveilig. SUNWAY® is de eerste en vooralsnog enige leverancier die de SmartCord® bedieningsoptie voor vouwgordijnen aanbiedt. Top-down bediening Daarnaast kunt u kiezen voor een speciale top-down optie. Hierbij kan het vouwgordijn van boven naar beneden of van beneden naar boven bediend worden, voor een optimale regeling van lichtinval en privacy Reinigen van de vouwgordijnen

Over het algemeen vragen onze vouwgordijnen weinig onderhoud. Ter voorkoming van ernstige vervuiling kunt u het vouwgordijn regelmatig afstoffen met een plumeau of met een stofzuiger op een lage stand. Voor het reinigen van de stof van uw vouwgordijn is aan de bovenzijde een reinigingsinstructie bevestigd.

De reinigingsinstructie dient nauwkeurig te worden gevolgd. Overleg bij twijfel met uw SUNWAY® dealer. Vouwgordijnen op maat & montage Zoals alle SUNWAY® producten worden de vouwgordijnen exact op maat gemaakt.

Nadat u samen met de SUNWAY® dealer tot een keuze bent gekomen, komt hij bij u thuis om de juiste maten op te nemen. Hij weet exact met welke eventuele obstakels hij rekening moet houden. Als uw vouwgordijnen gemaakt zijn komt de SUNWAY® dealer vervolgens de vouwgordijnen vakkundig bij thuis monteren.

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Zonwering op maat?