Duette Shades

Duette® Shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. Bovendien kunt u profiteren van reductie van de warmteopname in de zomer. Bekijk de verschillende unieke bedieningsmodellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer Zonweringen

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Horizontale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Plissé en Duette

Houtproducten

Vouwgordijnen

De zeer hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen zijn vooral
bijzonder sfeervol. Deze romantische raambekleding zorgt met haar
decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. De collectie bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, luxe jacquardstoffen, transparante “ In between” stoffen (een goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te kunnen reinigen.
U kunt het vouwgordijn aan de onderzijde laten afwerken met een rechte volant of met een golvende schulprand. Bijna alle vouwgordijnen kunnen gevoerd worden.

De Roman 1 is een vlakhangend vouwgordijn dat u in horizontale segmenten optrekt
De Roman 2 is een vouwgordijn met horizontale opgestikte baleinen, waardoor het vouwgordijn een strakker aanzien krijgt.
De Italian is een vouwgordijn met horizontale baleinen en een speciale segmentverdeling. Neergelaten ontstaat een geplooid effect.

Zonwering op maat?